Huis Kopen in Frankrijk: Welkom!

Geplaatst in Welkom

Huis Kopen in Frankrijk: Welkom!

Van harte welkom op huiskopen-frankrijk. Op deze website zullen wij u handige informatie en nuttige tips geven over het kopen van een huis in Frankrijk.

Jaarlijks emigreren vele Nederlanders naar het buitenland en een groot aantal hiervan zoekt naar een huis in Frankrijk, net als u waarschijnlijk. In 2009 emigreerden bijna 28.000 Nederlanders en hiervan zijn ruim 1500 mensen geëmigreerd naar Frankrijk. Hiermee staat Frankrijk op de zevende plaats in de lijst waar mensen graag een nieuw leven op willen bouwen (bron CBS).

Naast het bieden van informatie voor het kopen van een huis in Frankrijk, zullen wij u ook helpen bij de zoektocht naar een bedrijf, zoals een Bed and Breakfast of een Gite in Frankrijk. Een belangrijke reden voor Nederlanders en Belgen om in Frankrijk een huis te kopen is om meer rust en vrijheid te vinden.

Zoals u wellicht in diverse zogenoemde TV emigratie-programma’s hebt kunnen zien, zal het hele proces niet geheel vlekkeloos verlopen. U moet belangrijke beslissingen nemen, er komt een hoop druk op uw relatie te staan en een ander belangrijk issue is de Franse taal. Het spreken van de Franse taal op vakantie is iets compleet anders dan de dagelijkse gang van zaken. Zoals al eerder gezegd, zullen wij u helpen om een huis in Frankrijk te kopen en alle zaken die hier bij komen kijken.